2013. május 27., hétfő

Tedd meg!



- Tedd meg! – imádkozott magában a lány, és várta az újabb pofont az előtte álló sráctól.
Talán megérdemelte, nem kellett volna beszállnia a bunyóba, de ő csak a barátját próbálta menteni, aki lekezelte emiatt a lányt, és felhúzta a nyúlcipőt. Kyra két horgot kapott már, most térden állva, véres arccal várt a harmadikra. Már az első után érezte, hogy így nem lesz rendben minden, és elhagyta korán az ereje ahhoz, hogy szembeszálljon. Csupán szavakkal tudott visszavágni.
- Nos, szöszi, remélem büszke vagy magadra! Kihúztál a szarból egy srácot, aki tetszik neked, cserébe megalázott, és felhúzta a nyúlcipőt. Mindegy, később megjárja még, de közel sem azért, ahogy veled bánt. Azt megérdemelted. Van egy egyességem – kezdte, majd lehajolt a lányhoz, hogy szemtől szembe kerüljön vele – Bocsánatot kérsz, leszel a szolgám, cserébe nem bántalak.
A lány válasz helyett olyan erősen megfejelte a fiút, hogy felszakadt homlokán a bőr, és a vér végigfutott az arcán.
- Te rohadt kúrva! – kiáltotta, majd fellendítette a lábát, hogy arcon rúgja a lányt.
Kyra alig tudott a két karján megtámaszkodni a földön. Nem volt már ereje ahhoz, hogy félre ugorjon, vagy elkapja a fiú lábát, ami egyre inkább felé közeledett. Nem tudta elhinni, hogy annyian vannak körülöttük, és senki sem ment a segítségére, még ha nem is kellett volna más ügyébe avatkoznia. Fáradt szemei egyre csak várták a rúgást, amit talán már meg sem érzett volna.
Felnézett, mikor hosszú ideig nem történt semmi. Egy magas férfi állt előtte. Lehetett 21. Amennyit hátulról látott, és amennyit feltudott fogni, abból ítélve elég jóvágású fickó lehetett. Minden esetre az ő megjelenésére a banda megtántorodott, és inkább eltűnt, miután a férfi megfenyegette őket. A fickó hátra fordult, majd lehajolt Kírához, akit éppen időben kapott el, mielőtt teljesen a földre zuhant volna. Felvette karjaiba a lányt, majd vele együtt ment végig az iskola hosszú folyosóján. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése